Expertadvies

 

Het opvolgen van technologische evoluties en het inschatten van hun impact op uw businessprocessen, is niet evident. Onze specialisten kunnen u helpen met beslissingen rond uw systeemarchitectuur, verander-management en audits vanuit een verrijkende externe kijk en vanuit ervaring in andere sectoren.

De 4 voordelen van het expertadvies van Altogee

Flexibiliteit

De medewerkers van Altogee zijn stuk voor stuk ervaren ICT specialisten. Onze Architect-As-A-Service aanpak biedt u de expertise die u nodig hebt, zonder dure interne kennisopbouw

Systeemarchitectuur Op Maat

Beslissingen rond security, privacy, BYOD, cloud-technologic of virtualisatie zijn niet los te koppelen van uw business. Altogee helpt bedrijven met het uittekenen van een systeemarchitectuur vanuit een diepe ICT expertise enerzijds en vanuit een grondige analyse van uw behoeften anderzijds.

IT en Security Audits

Altogee medewerkers hebben ervaring in de bankwereld, enterprise-dienstverleningen industriële multinationals. Dit stelt Altogee in staat om een antwoord te bieden aan oefeningen die opgelegd worden door moederondernemingen of externe partijen, zoals : IT Audits in het kader van financiële audits, Security Audits, Due Care Audits.

Change Management

ICT transitie- en transformatieprojecten draaien niet enkel om technologie. Mensen, processen, competenties en governance zijn net zo belangrijk. Altogee heeft de competentie en de nodige ervaring om dergelijke ICT transities in goede banen te leiden.

Start met een plan

Het spreekt voor zich dat het uittekenen van een systeemarchitectuur, change management of het voorbereiden van audits op maat van uw bedrijf, uw behoeften en ambities moet gebeuren.

Altogee vertrekt steeds vanuit een analyse van uw behoeften en een business case. Op basis daarvan werken we een plan uit dat gradueel geïmplementeerd kan worden.

Contact