Migreren naar een cloud of hybride infrastructuur

Verhuist u naar een kantoor zonder data center? Of moet u uw data center upgraden en ziet op tegen de investeringen? Of zoekt u flexibele combinaties van on-premise en cloud storage? Er zijn tal van redenen om uw huidige infrastructuur te evalueren.

Virtualisatie, cloud technology of hybride technologie bieden kosteneffici├źnte, betrouwbare en veilige oplossingen voor uw data en applicaties.

De 4 voordelen van hybride en cloud based infrastructuur

Van Capex Naar Opex

Een cloud gebaseerd data center vereist geen grote investeringen. Het gebruik van cloud infrastructuur wordt geboekt als een maandelijkse kost.

Flexibiliteit

Dynamische bedrijven hebben nood aan oplossingen die meegroeien met het bedrijf. Cloud gebaseerde infrastructuur kan snel opgeschaald of afgebouwd worden.

Veiligheid

Cloud computing is extreem veilig wat dataverlies betreft. Wenst u toch meer controle, dan is hybride of private cloud technologie waarschijnlijk de oplossing voor u.

Efficientie

De capaciteit van de meeste servers wordt onderbenut. Door te virtualiseren of over te gaan op cloud infrastructuur, kan u meerdere virtuele servers en operating systemen draaien zonder machines aan te kopen.

Start met een plan

Het spreekt voor zich dat het uitbouwen van een hybride of cloud infrastructuur op maat van uw bedrijf, uw behoeften en uw ambities moet gebeuren.

Altogee vertrekt steeds vanuit een behoefteanalyse en een business case. Op basis daarvan werken we een toekomstgericht plan uit dat gradueel geïmplementeerd kan worden.

Contact