“Wij bieden een enterprise-IT aanpak op maat van kleine en middelgrote ondernemingen”

Altogee werd opgericht vanuit de vaststelling dat vele KMO’s en lokale afdelingen van multinationals in de kou blijven staan wat professionele ICT-dienstverlening betreft: er zijn weinig ICT-dienstverleners die de strategische aanpak van een grote ICT-partner aanbieden en tegelijk de flexibiliteit van een kleine partij. Altogee heeft als missie om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen met ICT-oplossingen aangepast aan hun specifieke businessbehoeften.

We vertrekken steeds vanuit een business case en zoeken dan de slimste, de meest pragmatische en de meest effectieve oplossing die uw bedrijfdoelstellingen ondersteunt. Bovendien hebt u rechtstreeks contact met de mensen die de projecten uitvoeren. Zo krijgt u het beste van twee werelden.

Deze klanten kozen voor de Altogee aanpak

De voordelen van de Altogee aanpak

Klaar voor de toekomst

De bedrijfsinfrastructuur moet kunnen connecteren met de buitenwereld om integratie met andere systemen en mobiel werk mogelijk te maken. Tegelijk staan bedrijven onder druk van klanten, leveranciers of moederondernemingen om hun IT systemen te professionaliseren : ze krijgen policies, IT- en Security-audits opgelegd.

Altogee helpt met de omschakeling naar een flexibele, toekomstgerichte en toch veilige IT-Infrastructuur.

Geen grote investeringen

Ondernemingen staan op geregelde tijdstippen voor grote IT-investeringen, zowel in software als in hardware.

Door te kiezen voor managed services en cloudtechnologie, worden grote investeringen vermeden : software en infrastructuur worden geboekt als maandelijkse kost. Bovendien kan capaciteit makkelijk geschaald worden in functie van uw groei.

ICT die business doelen ondersteunt

In vele KMO’s slorpen updates en onderhoud alle ICT-tijd op. Men komt er niet toe om ICT-systemen uit te bouwen die de businessdoelen ondersteunen.

Door te kiezen voor managed services kunnen bedrijven genieten van performante ICT-systemen en tegelijk kunnen ICT-mensen zich focussen op het vergroten van de productiviteit van de onderneming.

ICT mensen aantrekken en houden

Gedreven ICT-medewerkers hebben uitdagingen nodig. Wanneer hun taak voornamelijk bestaat uit support en onderhoud, zullen ze snel een andere job zoeken.

Wanneer u routinetaken uitbesteedt aan een externe ICT-beheerder, ontlast u uw waardevolle ICT-medewerkers, zodat zij hun professionele uitdaging kunnen vinden in het uitbouwen van de business.

Contact