Microsoft Surface Pro

Upgrade naar de ultieme laptop

Compromisloze mobiliteit

Maak, studeer, werk en speel waar je maar wilt. De Surface Pro is lichter dan ooit en biedt je totale mobiele productiviteit, met een batterijlevensduur voor de hele dag(2) en een zachter, ultradraagbaar design met afgeronde randen

Uitzonderlijke kracht en prestaties

Surface Pro levert nog meer snelheid en prestaties dankzij een krachtige Intel Core-processor waarop volledige desktopapps met gemak kunnen worden gebruikt, plus 50% langere batterijduur dan Surface Pro 4 en 2,5 keer meer prestaties dan de Surface Pro 3. Wek je ideeën in briljante kleuren tot leven op het PixelSense-beeldscherm met hoge resolutie dat je met je vinger kunt bedienen..

Het beste van Microsoft binnen handbereik

Surface Pro werkt perfect met de Surface-pen1 en Office(1), en met de volledige Windows-ervaring, inclusief hulpmiddelen voor het maken van 3D-objecten. Geniet van snel, beveiligd, wachtwoordvrij aanmelden met Windows Hello..

Voeg je eigen stijl toe

Met Azure ExpressRoute kunt u particuliere verbindingen maken tussen Windows Azure-datacenters en infrastructuur op uw locatie of in een Personaliseer Surface Pro en laat jezelf zien met creatieve hulpprogramma’s van de volgende generatie met een keur aan rijke kleuren(3), inclusief de nieuwe Surface Arc Mouse(1), Surface Pro SIgnature Type Cover(1) en Surface Pen(1), met realtime schrijven en nieuwe kanteling voor artistieke arcering.co-locatieomgeving.

Bestellen ?

Stuur ons een Mail

Over Surface Pro

[1] Afzonderlijk verkrijgbaar.
[2] Tot wel 13,5 uur video afspelen. Tests uitgevoerd door Microsoft in april 2017 met behulp van een apparaat uit de voorproductie met Intel Core i5, 256 GB en 8 GB RAM. Tests bestonden uit volledige ontlading van de batterij terwijl een video werd afgespeeld. Alle instellingen waren standaard, met de volgende uitzondering: Wi-Fi was gekoppeld aan een netwerk en de automatische helderheid was uitgeschakeld. De levensduur van de batterij is sterk afhankelijk van de instellingen, het gebruik en andere factoren.
[3] Beschikbare kleuren kunnen variëren in sommige markten.
[4] Systeemsoftware gebruikt een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte. De beschikbare opslagruimte is afhankelijk van het verbruik van de updates van de systeemsoftware en de apps. 1 GB = 1 miljard bytes. Zie Surface.com/Storage voor meer informatie.
[5] Koelsysteem zonder ventilator, uitsluitend in Surface Pro m3- en i5-modellen.

Contact